Online Kayıt

Ön kayıt formu ile kayıt ol, iletişime geçelim.

Kayıt Ol
ideal yurtları whatsapp

Kız Öğrenci Yurtlarının Avantajları

Kız Öğrenci Yurtlarının Avantajları BLOG
ideal saat ikon 2020-11-26

Kız Öğrenci Yurtlarının Avantajları

Kız Öğrenci Yurtlarının Avantajları

Üniversite öğrenimlerini tamamlamak için ailesinden,evinden ayrılan öğrencilerimiz, okuyacakları şehre geldiklerinde hem ailelerin, hem öğrencilerin barınma sorunu ön plana çıkıyor. Çıkan sonuçlar arasında ya ev ya da yurt seçenekleri göz önünde bulunduruluyor. Öğrenciler genelde ev tercihi üzerinde dururken aileler güvenlik açısından yurt tercihleri üzerinde duruyor. Bizler de sizin için iki seçenekten hangisinin daha avantajlı olduğunu değerlendirelim istedik.

 

Kız öğrenci yurtları olarak ilk sırada gelen Özel İdeal öğrenci yurtları sizlerin alışmış olduğu aile sıcaklığından kopmamanız adına size güvenli bir ortam sunuyor. Evde kalmanın gündeme getirdiği sorunları ortadan kaldırıyor. Evde yapacağınız temizlik, yemek, ütü,çamaşır vb. şeylerden hiçbir ücret ödemeden kolaylıkla yararlanabilirsiniz.Yurtlarımızda bulunan çamaşır, ütü hizmetlerinden belirli günler ve belirli saatlerde kolaylıkla faydalanabiliyorsunuz.  Kız öğrenci yurtları arasında sektörde lider firma olan özel İdeal Öğrenci yurtları sizlerin temiz ve ferah bir ortamda yaşayabilmeniz adına odalarınızın hijyen ve temizliğini günlük olarak belirli saatlerde sağlamaktadır.

 

Fatura ödeme gibi bir sorun yaşamayacağınız İdeal öğrenci yurtlarında sınırsız internet hizmetinden ücretsiz bir şekilde yararlanabiliyorsunuz. Ders notlarınıza anında ulaşım sağlayabileceğiniz sınırsız internet hizmetiyle bir dönem sizlere yardımcı oluyoruz.

 

Kız öğrenci yurtları olarak güvenlik prensibini her şeyden üstün tutarak 7/24 güvenlik kamerasıyla izlenen yurdumuzda gece ve gündüz personellerimizle daha güvenli bir ortamı sizlere sunuyoruz.

 

Kız öğrenci yurtları arasında birden çok ilde birden çok şubesiyle hizmet veren özel İdeal öğrenci yurtlarında market alışverişi yemek yapma vb. gibi dertlerinizde olmuyor. Haftanın 6 günü açık büfe kahvaltılarımızla sizlerin güne dinç ve enerjik olarak başlamasına yardımcı oluyoruz. Ayrıca yurtlarımızda bulunan kafeteryalarımızda günün her saatinde yiyecek-içecek hizmetinden yaralanabilirsiniz. Annenizin yaptığı gibi sıcacık ve lezzetli olan ev yemeklerinde sizlere anne yemeği tadını sunuyoruz.  İdeal ailesi olarak sizlerin konforu ve mutluluğu için yapılan her hizmetin karşılığını mutlu öğrencilerimiz ve huzur dolu ailelerimizden 25 yıldır aldık almaya da devam ediyoruz.

 

Kız öğrenci yurtları arasında köklü geçmişi ve tecrübesiyle sektöre adını altın harflerle yazdırmış olan özel İdeal öğrenci yurtları İdeaalli olmak ayrıcalıktır diyerek farkını ortaya koymaya devam ediyor. Sizlerin rahat ve huzur dolu bir ortamda üniversite hayatınızı tamamlamak için alışmış olduğu aile ortamını sizlere sağlıyoruz.

 

Sende İdealli olmak ayrıcalıktır demek istiyorsan bizi arayabilir, mesaj atabilirsin. Sende İdeal ailesinde yerini ayır geleceğe beraber adım atalım !

TÜM SAYFALARI GÖR
Tumblr
Pinterest
LinkedIn
Reddit
WhatsApp
VK
Telegram