Online Kayıt

Ön kayıt formu ile kayıt ol, iletişime geçelim.

Kayıt Ol
ideal yurtları whatsapp

İdeal yurtlarından kan bağışına destek

İdeal yurtlarından kan bağışına destek

İdeal yurtlarından kan bağışına destek

ideal saat ikon 2015-11-25

Ülkemizin kan bulma noktasında yaşadığı sıkıntılara son vermeyi amaçlayan Türk Kızılayı, kan ihtiyacını gönüllü kan bağışçılarından karşılamayı hedefleyerek, tüm ülke genelinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İdeal Öğrenci Yurtları, sosyal sorumluluk bilinci ile hareket ederek kan bağışı kampanyasına destek vermek için bir araya geldiler. Kampanya kapsamında cumartesi  günü İdeal Bosna 21. Şubede kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi. Kan bağışına ABK Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baydar ile birlikte çok sayıda idareci, çalışan ve öğrenci katıldı.

HEDEFİMİZ 100 ÜNİTEYİ GEÇMEK

ABK Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baydar, her yıl binlerce insanın bir kaza ya da bir hastalık sonucu kan bulamadığı için hayatını kaybettiğini ifade ederek şunları kaydetti: “Kan bağışı, binlerce insanın hayatını kurtardığı gibi bağış yapan kişilerin sağlığını da olumlu yönde etkiliyor. Ülke genelinde kan bağışı kampanyalarında ortala 35-40 ünite kan bağışı alınıyor. Bugün yapılan kan bağışı kampanyasına toplam 60 kişi başvuru ve 50 kişiden kan alınıyor. İdeal Örenci Yurtları olarak kan bağışı kampanyasını 4 ay sonra tekrarlayacağız ve hedefimiz bu defa 100 üniteyi geçmek olacak.”

Türk Kızılayı yetkilileri de, kan bağışı konusundaki duyarlılıkları ve desteklerinden dolayı, ABK Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baydar’a, ideal çalışanlarına ve öğrencilere teşekkürlerini sundu.


Kaynak:

Tumblr
Pinterest
LinkedIn
Reddit
WhatsApp
VK
Telegram