Online Kayıt

Ön kayıt formu ile kayıt ol, iletişime geçelim.

Kayıt Ol
ideal yurtları whatsapp

İdeal Yüksek Öğrenim Yurtları ve Ulaşım

İdeal Yüksek Öğrenim Yurtları ve Ulaşım BLOG
ideal saat ikon 0000-00-00

İdeal Yüksek Öğrenim Yurtları ve Ulaşım

İdeal Yüksek Öğrenim Yurtları ve Ulaşım

İdeal öğrenci yurtları, Konya'da 18, Ankara'da 4, İstanbul'da 1 ve Aksaray'da 2 şubesi ve açmaya devam ettiği yurtlar ile öğrencilerin konaklama ve günlük ihtiyaçlarını karşılamak için yardımcı olmaktadır. Ulaşım kolaylığı açısından da gerekli her türlü desteği vermektedir. Necmettin Erbakan Konya Üniversitesine en yakın yurt ve Selçuk Üniversitesine en yakın yurt ve şubelerden birisi olan İdeal öğrenci yurtları, verdiği hizmetlerle de öğrencilere yardımcı olmayı ilke edindiğini göstermektedir.

İdeal Öğrenci Yurtları ile Ulaşım Kolaylığı

Öğrenciler, yurtlar arasında seçim yaparken dikkat ettikleri unsurlardan birisi de üniversiteye olan uzaklığıdır. Bundan dolayı da üniversiteye yakın, hijyenik ve güvenli olan yurtlar tercih edilmektedir. İdeal ise hijyen ve güvenlik konusunda kendini kanıtlamıştır. Ayrıca ulaşım konusunda üniversitelere yakın şubeleri ile kolaylık sağlamanın yanı sıra ring servisleri ile de üniversiteye ücretsiz ulaşım sağlamaktadır. Bu sayede öğrencilerin rahat bir şekilde üniversiteye gidip gelmesini sağlamaktadır.

İdeal Öğrenci Yurtları, Selçuk Üniversitesine en yakın yurt ve Necmettin Erbakan Konya Üniversitesine en yakın yurt ve şubeler arasında yer almaktadır. Şehir merkezinde bulunan şubeleri sayesinde öğrenciler merkezde ihtiyaçlarını karşılayabilir ve ring servis ile üniversiteye rahatlıkla gidebilir.

İdeal, öğrencilerin sosyal faaliyetlere katılmasını ve bunlardan en verimli şekillerden yararlanmasını sağlar. Bundan dolayı, çok sayıda sosyal faaliyet, kültür turları, spor sahaları ve salonları ile de öğrencilerin üniversite hayatlarının en verimli şekilde geçmesini sağlar.

İdeal, kendi içinde bulundurduğu kuaför ile de öğrencilerin kişisel bakımında gerekli yardımı sağlar. İyi bir yurt olmak için çok çalışmanın gerektiğini bilerek, öğrencilere daha iyisini sağlamak için çalışmaktadır. Öğrencilerle olan iletişimini koparmadan, 7/24 diyalog ve öğrenci dostu yurt müdürleri ile öğrencilere her türlü destek sağlanmaktadır.

İdeal, Konya yüksek öğrenim kız yurdu ve Konya yüksek öğrenim erkek yurdu ile de öğrencilere yardımcı olmaktadır. Çalışma salonları ve görevlileri ile öğrencilerin sınav zamanlarında çalışma programlarında gerekli yardımı sağlamaktadır. Sınav öncesi ve sonrasında yaptığı etkinliklerle öğrencilerin sınavlara en verimli şekilde hazırlanmasını sağlar. İdeal'i en iyi kurumlardan birisi yapan da, özverili ve öğrenci dostu olmaktır.


TÜM SAYFALARI GÖR
Tumblr
Pinterest
LinkedIn
Reddit
WhatsApp
VK
Telegram